Trysil-skihytte Forside

Tilkørsel til Trysil i bil

vejene til trysil

Trysil kort

På vej til Trysil

Vinterlandet ligger midt i hjertet av Skandinavia. Trysilfjellet ruver i terrenget med skogkledde lier og den snødekte toppen. Det er som skapt for skiglede. Trysils beliggenhet sikrer et stabilt og godt vinterklima. Snøsikkerheten er meget stor, og vi tilbyr skiglede fra november og ut april.

Det er enkelt å reise på skiferie til Trysil. Uansett om du kommer med båt, buss, fly eller bil så ligger Trysil lett tilgjengelig.

Båd til og fra Oslo i bil

Fra Oslo er det kun 2,5-3 timers kjøring på flotte veier før du er i Trysil. Følg E6 og riksvei 3 nordover og riksvei 25 øst-over og oppover - og så er du her. Skiferien kan starte! Kommer du med båten og ikke har egen bil, kan Trysilekspressen hente deg på fergeterminalen etter avtale.

Fly til Gardermoen

Velger du å fly til Gardermoen er det bare å sette seg på Trysil-ekspressen så er du i Trysil etter 2 t og 50 min. Bussene har 8 avganger hver dag, og de bringer deg til Trysil sentrum. Derfra tar du en taxi til ditt bosted. Det er også muligheter for å leie bil både på Gardermoen og i Trysil.

Tog

Elverum er nærmeste jernbanestasjon til Trysil. Herfra kan du ta Trysilekspressen videre til Trysil. Det er kun sju mil, og bussen har 8 avganger hver dag, begge veier.

Tilrejse med bus

Bus fra København til Oslo og videre med Trysil bus.

Fra Gøteborg går det daglig busser til og fra Trysil. Du må bytte buss på Galleriet Busstasjon i Oslo. Fra Stockholm går Fjällexpressen direkte til Trysil tre ganger i uka.Trysilekspressen går fra Oslo til Trysil med 8 avganger hver vei hver dag. Se rutetabellene her

Busse går fra DGI ved  Hoved banegården ca 3 gange dagligt bus 820
Prisen er ca 250kr enkelt + 275kr for trysil bus.
www.swebusexpress.se

Fra tre sentrale storbyer går det ekspressbusser til Trysil. Fra Oslo, Gøteborg og Stockholm.

Trysilekspressen mellom Oslo og Trysil

Hver dag om vinteren har Trysilbussen åtte avganger begge veier mellom Oslo og Trysil. Alle bussene går innom Oslo Lufthavn Gardermoen. Reisetiden er cirka 3,5 timer. Påstigning er på Oslo Bussterminal og Oslo Lufthavn Gardermoen, men det er flere stoppesteder underveis.

Trysilekspressen rutetider

Bus fra Stockholm

Det går buss fra Stockholm til Trysil hver torsdag, fredag og søndag. Det er retur med to avganger søndag samt en på torsdag. Ikke alle avganger går hele sesongen så sjekk rutetabellen for nærmere informasjon.

Kontakt / Bestilling:

Fjällexpressen Stockholm, stockholm@fjallexpressen.com.
tel 08-727 90 35

Bus fra Gøteborg

Fra Gøteborg går det buss til Oslo 3 ganger daglig. E6-expressen går til Oslo Bussterminal og derfra kan du ta Trysilekspressen videre til Trysil.

Se rutetabellen for mere information her


 

Kontakt os for leje eller info: Jannie Buch, Email : jannie@staybybuch.com, Web: staybybuch.com

Hyttens adresse: Kjellsveg 8, 2420 Trysil.

credits: BarnerDesign.com 2010